Zomerschool

De zomerschool is het jaarlijkse hoogtepunt van het studentenprogramma van de Edmund Burke Stichting, en bestaat uit een intensief programma van seminars, lezingen en discussies voor getalenteerde, enthousiaste jongeren met belangstelling en affiniteit voor het conservatisme. Deelname staat open voor studenten, promovendi en werkende jongeren met een academische vooropleiding.

In 2014 vindt opnieuw een EBS zomerschool plaats, ditmaal in Polen, over “Gelijkheid en de Westerse Traditie”. Lees hier meer.

Zomerschool 2009

ZomerschoolVan maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli hield de Edmund Burke Stichting (EBS) haar Zomerschool in Schoorl. Het thema was: Westerse beschaving: traditie & toekomst.

Lees hier een verslag van de zomerschool 2006 in Putten, met als onderwerp: Decline of the West?